Cetaphil hydraterende crème home

Informatie van de fabrikant: Cetaphil crème zorgt voor een snelle en duurzame hydratatie van de bovenste lagen van de opperhuid. Tegelijkertijd vermindert het natuurlijk vochtverlies van de huid. Cetaphil crème is hypoallergeen, niet-comedogeen en bevat geen parfum. Cetaphil crème is geschikt voor de droge huid en meer in het bijzonder voor hydratatie van de gevoelige, kwetsbare huid veroorzaakt door een huidziekte (eczeem, couperose, atopisch eczeem), door het gebruik van geneesmiddelen of door dermatologische behandelingen.

Samenstelling: Aqua, Polyglycerylmethacrylate, Paraffinum liquidum, Dicaprylylether, Glycerin, PEG-5 Glyceryl Stearate, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Prunus Dulcis, Benzyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Dimethiconol, Carbomer, Disodium Edta, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide.

Gebruik: 1 à 2 maal daags aanbrengen. De huid vooraf reinigen met een milde reiniger. Cetaphil hydraterende crème mag ook meer gebruikt worden of volgens de aanbevelingen van uw dokter of apotheker.


Auteur(s):
dr. Jan R. Mekkes. Dermatoloog, Amsterdam UMC.

31-07-2015 (JRM) - www.huidziekten.nl W3C-html-4.01-valid